hits

Det e en skandale Kari

Jeg hører Aasmund lenge før jeg ser han og når han kommer farende inn i gangen tenker jeg at det kanskje ikke var en god ide å sende han ut med handleliste i underkjølt regn første lørdag i desember.

"No e æ så eitrandes forbanna at æ næsten blir mållaus", sier han og nærmest slipper handleposene rett i gulvet. Dette blir en koselig lørdag tenkte jeg og fulgte egentlig ikke opp kommentaren hans, han pleier liksom ikke å holde det inne når han er - la oss kalle det -  lettere engasjert. "Æ e så skuffa og så skit lei av idiota og amatøra - no e det slutt - bæstevenn du lissom - kyss mæ på mandag".

Det var nok ingen parkeringsbot som lå til grunn for utblåsingen - her var det snakk om noe som stakk mye dypere. Han fortsetter å legge ut om at han hadde vært i 7 - 8 butikker og lett etter Trøndersodd på spann - og ingen hadde det - ikke engang Rema 1000. "Kolonialmajorens sønner har visst glemt sitt opphav og sine røtter",  han sukker og fortsetter - "rett og slett en skam - og en skandale". "Tenke sæ te å måtte kjøpe hermetisert sodd - trist - bare trist - alt bare pørres bort".

Og Aasmund som alltid har fremsnakket Rema 1000 - trønderrikets store stolthet.

"Kunden er vår øverste sjef", står det i Rema 1000 sitt verdigrunnlag - og der tror jeg de alle fikk sparken.

 

 

 

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kari Setsaas

Kari Setsaas

52, Asker

Sosial entusiast som liker å harselere og reflekterer over livets viderverdigheter, spesielt når alt er på det travleste.

Kategorier

Arkiv