hits

Trends with benefits

Forandring fryder og til tross for at vår ringe bolig her på Frogner er både møblert og fargesatt, er det ikke lett å unngå å bli påvirket av alle de dyktige interiørfolkene jeg forholder meg til i min arbeidshverdag. Det jobbes med trender og fargepaletter og det åpner et hav av muligheter for et taktilt og inspirerende hjem til nytte og glede - faktisk stor glede.

Jeg fikk et akutt behov for tapet på et par rom, og derav trengte jeg en tapetserer. Jeg fikk anbefalt en fagmann med gode referanser, og vi avtale tidspunkt for befaring i forkant  av oppstart. To timer før avtalt tidspunkt fikk jeg en melding med spørsmål om vi kunne ta det kvelden etter da han hadde glemt oppstart av Yoga-klassen sin. Først trodde jeg det var en fleip - komboen håndverker og yoga var nytt for meg - no offence.

Kvelden etter ringte det på til avtalt tid og etter tre trapper og en avsats banket det på døren. Min umiddelbare tanke da jeg så mannen som kom inn døren var at han må vår herre ha skapt på en særdeles god dag. Brune krøller over nydelige blå øyne og dette er bare begynnelsen. Den kvinnen som ikke blir påvirket av en slik gudommelig skapning bør seriøst vurdere sin seksuelle legning eller bestille utvidet synsundersøkelse.

Det kan røpes at det ble litt mer tapet enn planlagt - og noen dagers avspasering - det er tross alt veldig slitsomt å pusse opp. Jeg kan trygt si at dette nok er det mest vellykkete oppussingsprosjektet ever - og uten tvil starten på en megatrend. Venninner ringer daglig og ber om mobilnummeret til tapetsereren min - de er veldig inspirert og interessert i tapeter og faglige råd.  Kanskje jeg også trenger pittelittegranne mer tapet til våren.

 

Én kommentar

Pia-K

04.12.2017 kl.21:34

Hahaha :D Herlig

Skriv en ny kommentar

Kari Setsaas

Kari Setsaas

52, Asker

Sosial entusiast som liker å harselere og reflekterer over livets viderverdigheter, spesielt når alt er på det travleste.

Kategorier

Arkiv