hits

Hvordan blir det egentlig i år da Kari

Der ligger jeg på solsengen på Kapp Verde og nyter hver eneste solstråle og koser meg glugg i hjel. Jeg har glemt å slå av lyden på mobilen - og der ringer Jansen - og når Jansen ringer så svarer jeg - alltid.

Han starter blidt og hyggelig som han pleier om hvordan står det til også videre, og jeg tenkte at han som nygift mann sikkert er på jakt etter nytt og  lekkert sengetøy til hvetebrødsdagene, men han hadde noe annet på hjertet.

Etter de innledende frasene sier han: " Hvordan blir det egentlig i år da Kari - du vet jeg er en tradisjonens mann og jul og adventstid er viktig for meg". Umiddelbart tenker jeg at nå må jeg ha glemt noe eller at jeg ikke har fulgt helt med. " Ja, er det sånn at jeg kan glede meg til julekalenderen din", fortsetter han, "eller går jeg en mørk og trist desembermåned i møte".

Det er nå engang slik at når vi runder oktober begynner julekalenderen å surre i underbevisstheten, og i år som tidligere har jeg min tvil om jeg har nok på hjertet til å gjøre det verdt å lese, men på den annen side så kan jeg jo ikke svikte Jansen, det sier seg selv. Jeg må jo ha formidlet noe over årene som gjør at han gleder seg.

Så da blir det same procedure as every year Jansen, and I will do my best.

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kari Setsaas

Kari Setsaas

52, Asker

Sosial entusiast som liker å harselere og reflekterer over livets viderverdigheter, spesielt når alt er på det travleste.

Kategorier

Arkiv