hits

#godjul

"You are a very lucky and happy woman", sa guruen til meg, "you are blessed with a good life". Akkurat sånn føler jeg det også. Det må ikke mistolkes som perfekt - det har jeg ikke troen på - eller "mye bedre enn alle andres", for det finnes ikke. Jeg tror selv at jeg er mer oppmerksom på gleden ved å gledes og det å sette pris på livet mitt og det det inneholder.


Det kan lett fleipes med at jeg er indifisert, men turen til India og møtet med landet og menneskene har gjort noe med meg. Det å ha gards down og bare "innta"  en fantastisk, eksotisk og fargerik opplevelse har trigget lysten til å gjøre mer og oppleve mer. Så fra året 2016 kulturelle nyttårsforsett med 18 kinobesøk, 12 bøker lest og 6 besøk på teater blir for 2017 opplevelsesforsett - jeg skal gjøre ting jeg ikke kan og aldri har gjort før - og det første ligger under juletreet til min BFF.

Nå skal alle hjerter glede seg og selv om det ikke blir noen white Christmas så skal lysene tennes i stall og stue og vi skal minnes de vi har mistet og glede oss over livet og hverandre.

Da takker jeg for følget og synes det er veldig hyggelig med alle meldinger og oppmuntringer jeg får underveis i bloggen. "Du har vært tettere på i år mamma", sa min datter Pernille, "mer intim og privat - veldig fint". Så fint å få gjøre noe fint, tenker jeg da. Men håper det har vært en del humor i alvoret. Så til neste år:

Namaste og god jul

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kari Setsaas

Kari Setsaas

52, Asker

Sosial entusiast som liker å harselere og reflekterer over livets viderverdigheter, spesielt når alt er på det travleste.

Kategorier

Arkiv