hits

#shoptilyoudrop

Brainstorm i bilen - målrettet med stødig blikk i de utvalgte butikkene - trekker kort og lukker øynene og lar det stå til. Min mann som tidligere offiser er tydelig på "keep the target in mind" - når jeg skjener over på nydelige "åhhhh- se - så - fint - og se-her - da". Pose en - pose to - pose tre - lange armer, foreløpig går det fint og vi kjøper noe vi er veldig fornøyd med. Poser fire og fem , nå begynner det å bli skikkelig tungt og vi starter jakten på en ledig handlevogn. Pose seks - svetten begynner å piple på min manns overleppe - pose syv - han venter utenfor butikken - må bare lese noen mail.  Pose åtte - nå begynner det å nærme seg en smertegrense - jeg ser fortvilelsen og desperasjonen i blikket. Pose ni - nå er vi straks inne i siste fase og jeg tolker det slik at vi må begynne å sikte mot retrett. Utgangen i sikte, og jeg hører at han slipper myyye pust ut av lungene, inn i bil og ut i friheten.

Aasmund snur seg mot meg og er synlig stolt: "Nå var jeg vel flink Kari" - og jeg bekrefter - "Ja, nå var du flink Aasmund". Han smiler tilbake og sier: "For du må huske - at jeg er jo bare en mann". Ja tenker jeg - og det er jeg glad for. Mission accomplished.


 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kari Setsaas

Kari Setsaas

52, Asker

Sosial entusiast som liker å harselere og reflekterer over livets viderverdigheter, spesielt når alt er på det travleste.

Kategorier

Arkiv