hits

#virkeligintimebetroelser

Nå skal jeg si det som det er  - ja jeg har tatovering - på mitt venstre håndledd. Så kan man lure på hva som er så big deal med det - ALLE har tatoveringer - og jeg har ikke noe godt svar annet enn at det liksom ikke er meg.

Hvorfor er det da så viktig å fortelle om det - kan jeg heller ikke svare på - men det slo meg på lørdag at når noen ser den trekker jeg automatisk skjorten over for å skjule, jeg klarer liksom ikke å bli helt dus med at jeg har tatovering, samtidig er jeg litt stolt av den. Kanskje et utslag av femtiårskrise - neppe - da hadde jeg heller tatt et dødninghode på rumpa. Jeg blir alltid spurt i store bokstaver -WHAAAAAT- HAR DU TATOVERING KARI - så da er det flere enn meg som blir overrasket.

Foranledningen er som følger. Min yndlingssønn har en fantastisk kjæreste som er snill, varm og god og som vi er veldig glad i. Da Henrik hadde kreft var hun stand by og var hans lune og varme havn som han fikk ro og hvile i. Kjæresten er tatovør - en fantastisk dyktig en - hun tryller frem de vakreste kroppsmalerier og har en sann lidenskap for det hun gjør. Jeg ønsket å gi henne min annerkjennelse på en stor måte, og det største jeg kunne gi var å la henne tatovere meg. Tatoveringen er Ole Brum og Nasse Nøff som sitter og prater sammen.

Nasse Nøff spør Ole Brum " Hvordan staver man kjærlighet Ole Brum?", hvorpå Ole Brum svarer: "Man staver ikke kjærlighet - man føler kjærlighet". Det å føle kjærlighet er fint - og de som er snille og gode med barna mine - føler jeg litt ekstra for.

Sånn - nå vet dere det.

Én kommentar

Victoria Larsen

20.12.2016 kl.07:52

Håper du får en fin Tirsdag :-)

Skriv en ny kommentar

Kari Setsaas

Kari Setsaas

52, Asker

Sosial entusiast som liker å harselere og reflekterer over livets viderverdigheter, spesielt når alt er på det travleste.

Kategorier

Arkiv