#førjulstradisjon

For en triller - for et mesterskap og for en seier - helt fantastisk og utrolig morsomt. Alltid flott å se hvordan nye spillere blir flettet inn i laget, hvordan keeperne drar veksel på hverandre og hvordan den godeste Hergeirsson er like rolig og lar jentene spille spillet. Det er ikke tvil om at det å se på håndball i adventstiden er en førjulstradisjon. Ikke bare det - men det er i tillegg en tradisjon at Norge vinner - det er det vi er vant til.

For laget smakte det sikkert veldig godt etter bronsen i OL og de er ubeseiret i dette mesterskaper, og det står det respekt av. Nora er en stjerne er det ingen tvil om - hun er et stor idrettsutøver og idrettsforbilde - men det er laget som vant.

Spillet er spennende. Hver eneste spiller på laget er store stjerne på sine moderlag - der er de alle Nora som det knyttes store forventninger og krav til - de skal vinne kampen med og for laget. På landslaget blir de noviser for alle oss som ikke følger med på klubbhåndball og dermed blir de også nybegynnere som vektes opp mot de garvede landslagsspillerne som vi alle har trykket til hjertet. Se bare alle kommentarer som er knyttet til at Heidi Løke er hjemme med baby i magen - vi tror enden er nær - men så gå det helt fint. Noe nølende og usikkert i begynnelsen, men så klines det til, de tar ansvaret og vokser noen centimeter for hver gang samspillet lykkes, og man ser at laget vokser seg sterkt underveis i mesterskapet.

Sånn er det eller i livet også. Vi vokser som familie når barna vokser opp og tar ansvar for egne liv, når kolleger leder prosjekter og venner inkluderer.

Vi tar en pinne for landet og for laget - og når vi er i gang - la oss også ta en for livet.

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar