hits

#lykkepille

Det er ikke fritt for at det hadde vært deilig med en langsom start på dagen når en brunch ender opp som en lang dags ferd mot natt, men det er ikke alltid hellet står en bi. Så jubelen står ikke i taket når en liten kar smeller opp soveromsdøren og sier: "hajjo - mommo og moffe - ikke sove mere nå - jeg er veldig våken".

Vi ser på hverandre - ihvertfall myser - og i vår ordløse kommunikasjon - opparbeidet via fire barn gjennom mange år - vi vet begge at spørsmålet som henger i luften er - deg eller meg. Til tross for Aasmunds iherdige avledningsmanøvre for å få Julian på bedre tanker - med eventyr og det er fortsatt natt, var slaget tapt - og det ble oss begge. Opp og hoppe - ikke gråte. 

Pippi på tisse tur og Julian i fullefarta. Skravla går og det første han sier når han kommer i stuen "ojj - hej er det veldig mye jot mommo". Rot og tunge hoder tidlig søndag morgen, trøtte og langsomme - men likevel lykkelige. Barn er en velsignelse og barnebarn er en vidunderlig gave - og når jeg ser på gutta i sofaen blir jeg hjertevarm. Verdens fineste - og jeg - verdens heldigste.

Tidlig eller sent -  de er mine lykkepiller.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kari Setsaas

Kari Setsaas

52, Asker

Sosial entusiast som liker å harselere og reflekterer over livets viderverdigheter, spesielt når alt er på det travleste.

Kategorier

Arkiv