hits

#detlekendemenneske

Det var mang en sofarumpe som fikk luftet seg i sommer i den store pokemon jakten. Jeg ante ikke var greia var og forsto ikke en skitt da Frognerparken var full av syklende ungdommer, små barn med foreldre og par på min alder - og alle se ned. Frognerparken pleier å være full av japanske og russiske turister med selfiestang - men vips var det helt forandret. 

Tro ikke at det sto til bedre med meg - neida helt hektet på null komma niks - og fy søren så morsomt. Barna mine lo av meg og syntes det var hysterisk at muttern ble hekta på Jynx og Nidorina, men fikk fart i egen serk da jeg var den første til å fange Pikachu. Da ble det felles jaktstart, og det ble stadig nye omveier uansett hvor vi var eller tid på døgnet. Homo ludens - var et av filosofiprofessor Arne Næss utspill kun få år før han døde. Han var opptatt av det lekende menneske og at hvis det er noe vi trenger å ta vare på i alle livets faser så er det lek, entusiasme, raushet og latter. Det var etter hans oppfattelse den beste medisin for god livskvalitet totalt blottet for annet en gode bivirkninger.

Mindre gravalvor, mer pokomon, ikke selvhøytidelighet men humor og latter er oppskriften på det gode liv. Less work and more Play. Mer tid med de som betyr noe for deg, rause klemmer og gode samtaler. Galgenhumor kan være beste hjelpemiddel når noe er vanskelig, og latter og gråt har skjøre overganger.

Så i dag skal jeg ta en klype selvironi, to dæsjer med raushet og en god posjon livsglede og blande det sammen til en fantastisk dag. Jeg utfordrer deg til å gjøre det samme. 

Homo ludens ruler😄

Én kommentar

Caroline

17.12.2016 kl.14:17

Er et genialt spill ;) tror ikke eg har vært så mye ut av dørene som nå :D

Skriv en ny kommentar

Kari Setsaas

Kari Setsaas

52, Asker

Sosial entusiast som liker å harselere og reflekterer over livets viderverdigheter, spesielt når alt er på det travleste.

Kategorier

Arkiv