hits

#godmorgen

Jeg liker å stå opp. Det er noe med den ubrukte dagen som fascinerer meg - det blanke arket jeg får utdelt hver dag og alle mulighetene som ligger i det. Følelsen av å ha et hav av tid foran meg, og eie dagen.

Jeg liker roen og stillheten og lyset når man er først oppe. Det å velge å gå rundt i mørket på vinterstid eller strekke seg i tidlig sommersol. Liste seg rundt for ikke å vekke de andre, gleden over alenetid. Den første kaffekoppen - nykvernet og skummende - lukten er vidunderlig og den smaker himmelsk.

Hver morgen er Pippi og jeg ute en liten tur før jeg går på jobb. Det er så tidlig at byen sover og alle gater er stille. Det er de samme vi treffer på hver dag - han som leverer brød til Samsons Bakeri - en dame som lufter to nydelige dachser og en ung jente som jogger. Det er noe deilig forutsigbart ved det hele.

Da er det lett å glede seg over Pippis lille hale som står rett til værs. Hun løper og hopper rundt, skremmer et par duer og snuser og lukter - bekymringsløst og lykkelig - og hun skal bare rett hjem og sove litt til.

Nå skal jeg gripe dagen og nyte timene på en deilig fridag med familien og vi skal jule oss sammen.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kari Setsaas

Kari Setsaas

52, Asker

Sosial entusiast som liker å harselere og reflekterer over livets viderverdigheter, spesielt når alt er på det travleste.

Kategorier

Arkiv