hits

#indifisert

Snakk om å gå på en smell. Det var bare helt uaktuelt at jeg skulle gå i bryllup utkledd som en albino-inder - og få timer etter sto jeg der i fullt kitt med paljett besatt sari med alt tilhørende stæsj - inklusive Aasmund i gull kurta - og jeg bare elsket det.

Jeg var i utgangspunktet usikker på hva jeg ville oppleve i India, og jeg var ihvertfall skeptisk til å gjøre mye ut av det. Jeg hadde med meg mine kjoler fra Norge - i nydelig beige - som skulle brukes i bryllupet og så ikke helt behovet for å løpe i butikkene for å shoppe fargerike gevanter og paljetter i kilo. Medreisende bryllupsgjester kom slepende med shoppingposer i hopetall og jeg forholdt meg helt rolig - det som er fint i India - er sjelden eller aldri like fint når du pakker det ut hjemme. Fikk noen hint om at jeg kanskje kunne være littebitte granne positiv i dette eksperimentet, men jeg var fast bestemt på at det var ikke for meg.

Helt til Aasmund og jeg tok en tur til Commercial Street. Han hintet også litt om at "ta dæ en titt  ihvertfall - de e no litt artig" - det ble det. Jeg ble tatt av alle fargene, blingblingen, håndarbeidet, de fantastiske stoffene og ikke minst de ivrige ekspedientene som viste den ene tusenogennatt kreasjonen etter den andre.Skal si jeg fikk blåst liv i shoppingmuskelen og på under en halv time var jeg eier av hele tre fulle antrekk, salwar kameez, sari og silkekjole med Dupatta.

I tre dager til ende følte jeg meg rett og slett som moder India i følge med verdens flotteste - min gullbesatte mann og guru. Det å ta den helt ut og åpne opp - gjorde dette til en fantastisk indre reise. Det å være i det og ikke på siden var bare helt fantastisk. Jeg ble rett og slett indifisert.

Fra nå skal jeg ikke vingeklippe meg selv, men fly som fuglen på nye eventyr, og gripe dagen og mulighetene som byr seg. Se hva opplevelsen har gjort med meg - jeg har jo blitt rent poetisk.

NAMASTE

 

 

Én kommentar

Nina

08.12.2016 kl.08:35

veldig klokt! Fly og nyt livet.... helt helt i tråd med deg selv :)

Skriv en ny kommentar

Kari Setsaas

Kari Setsaas

52, Asker

Sosial entusiast som liker å harselere og reflekterer over livets viderverdigheter, spesielt når alt er på det travleste.

Kategorier

Arkiv