hits

#damatilaasmund

Jeg kunne nærmest lukte at håndballkampen var i gang da jeg kom hjem i går, og med et lite blikk på min bedre halvdel inn i stuen, var det ingen tvil. Han satt i en helt merkelig stilling med et ben under stolen og det andre benet rett ut og venstre arm lent mot ryggen på stolen med hånd delvis dekkende over ansiktet. Jeg trenger ikke se mange steder for å få med meg et at det en scoring som ikke er i vår favør.

"Whaat - yes, den satt - EN ARM KARI - CAMILLA E BARE HELT SUVEREN - DET ER JENTA SI DET - oh, yes, WHAT - HALLO - OHH, JAADAA - SJÅ CAMILLA HERREM - Hææærrrrrlig", og sånn fortsatte det helt frem til pause og Norge leder 13 - 11 mot Romania.

Kjenner det er godt med en pause - mye adrenalin og energi i rommet - nå er det en liten pust med magen så er vi i gang igjen.

"De e jentan sin de - denne e vår - WHAAT - ska ittj skyt keeper midt i tryne - oh - yes - begge to utvist - hallo, de her e fali, har skjedd før at en miste kontrollen i siste minuttan, der, jahhh, YES - den satt". Og der var kampen ferdig.

Jeg går på do og hører " De e ittj muuuulig - e de blinde - de e jo Camilla som e bæst - Nora e go' men hu e ittj no Herrem nei - nå må dem betterdø mæ skjærp sæ". "Sjå Camilla, Kari, hun smiler læll sjøl om de e Nora som blir kåra til bæste spiller - hu e no og da".

Har ikke mye å stille opp med i år heller, men får vel unne han det, det er jo en bra dame. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kari Setsaas

Kari Setsaas

52, Asker

Sosial entusiast som liker å harselere og reflekterer over livets viderverdigheter, spesielt når alt er på det travleste.

Kategorier

Arkiv