hits

#detgodelivpåfrogner

Det knyttes antagelig en stor forventning til en lystig oppdatering på det gode liv her på Frogner, men i skrivende stund må vi si at vi er bekymret over det vi tillater oss å kalle mørke strømninger. Det finnes lite eller ingen dannelse eller kulturforståelse i den gemene hop, og dette kan true alt fra champagne sortimentet på polutsalget til at hele folket skal spise kneip.Se bare hvordan de regjerende kvinnene tituleres, her er det ikke statsminister eller finansminister, men Erna, Siv, Trine og lille-Knut. Lille.Knut er jo ingen kvinne, det er jo nesten åpenbart, og ikke for å være populistisk må jeg understreke at sykkeljakken han hadde på seg på fredag slettes ikke fremmet han, synes fargen gjorde han litt blek. Nok om det.

Dette med at alle skal være dus er også uhørt, og at statsministeren oppbevarer mobiltelefonen i brystholderen, er jo en skandale. Skulle tatt seg ut om vi begynte med slikt her på selveste Frogner.

Vi er jo moderne mennesker, og forstår at verden må gå videre, og det er nettop derfor vi bestreber oss på å respektere denne leveregel: Think global - ACT lokal. Da ser vi at det som absolutt er utrydningstruende for oss i de stukkatur bekledde kvartalene er at det vurderes å legge ned vinmonopolet i Elisenbergveien. Tenke seg til at vi må handle et sted med standard utvalg, bare tanken er direkte smertefull, og selv om vi ikke er av det tørste slaget, må vi jo motsette oss diktatur. Det blir jo omtrent som å bo i Afrika.

Vi er villige til å sette oss til motverge, men det er jo veldig trettende i det lange løp. Vi er liksom ikke skapt for slik. Dessuten er vi heltids forbilder for resten av befolkningen, de trenger jo noe å se opp til.

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kari Setsaas

Kari Setsaas

52, Asker

Sosial entusiast som liker å harselere og reflekterer over livets viderverdigheter, spesielt når alt er på det travleste.

Kategorier

Arkiv