hits

#deterpåMysendetskjer

Det var bare ett eller annet udefinerbart som trigget nysgjerrigheten min og som gjorde at jeg hadde en god magefølelse på valget mitt. Det å være over femti og kunne og tørre å brekke seg på en helt ny bransje, i nye omgivelser uten relasjoner og nettverk og med et helt nytt fagområde krever et visst mot. Tidvis veldig skummelt, men likevel utrolig spennende.

Tenke seg til at selveste jeg - inkarnasjonen på den urbane kvinne - bosatt legemlig og sjelelig på selveste Frogner - Norges indrefilet - skulle sette nesen retning Stockholm - for så å ta en krapp avstikker - rett før harryhandelens vugge - rett inn til Mysen.

Mysen er jo kjent for Momarken som Askim er kjent for slagstøvler, men jeg kan fortelle at det finnes så mye mer. Norges største produsent av dundyner og puter, og hold deg fast - med produksjon på Mysen - er min nye arbeidsplass i Kjærlighetsstien 1. Jeg jobber riktig nok med tekstil - alle dynene og putene må jo bekledes i noe lekkert - men vi er en stor og lykkelig familie. Hjørnestensbedrift med dyp forankring i lokalmiljøet, her går man hjem når jobben er gjort og matpakken lever i beste velgående. Helt fantastisk, så eksotisk og samtidig nedpå, og jeg koser meg glugg i hjel.

Det er ikke en dag uten nye ideer og sprell, og eierne som er aktive med i driften, er som kloninger av Reodor Felgen, Ludvig og Solan. Kreativitet, nøkternhet med iboende skepsis og en evig optimisme ispedd østfoldsk sjarme og tankesett, kan jo ikke bli kjedelig.

"La oss åpne en sånn factory outlet", ble sagt i begynnelsen av august", og " la oss kombinere det med å bidra i samfunnet", ble svar replikken. "Kan'ke ha sånn engelsk navn", sa den tredje. "Hva vil passe som navn på et utsalg av ille billige varer", var neste replikk hvorpå svaret kom spontant, "illibilli", og 6 uker etter så ILLEBILLI dagens lys. På Mysen verken dveler eller nødes mann, for man handler, gå'kke an å ikke like det vettu.

Dette er ikke reklame, men det skal fortelles at ILLEBILLI er nominert til årets firmanavn i 2016, og det hadde vært illemorro om du ville gi din stemme. http://www.bestefirmanavn.no/

 

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kari Setsaas

Kari Setsaas

52, Asker

Sosial entusiast som liker å harselere og reflekterer over livets viderverdigheter, spesielt når alt er på det travleste.

Kategorier

Arkiv