hits

#innimegsjælopplevelse

Har du noen gang hatt den følelsen der en eller annen spirituell kraft utkonkurrerer intellektet, og det som i et øyeblikk er et streif av en tanke, blir en absolutt sannhet. Jeg hadde den følelsen for ikke lenge siden.

Det hele begynte med en fantastisk invitasjon - hele familien Setsaas inklusive svigerbarn - ble invitert i bryllup i India. Hvor mange ganger i livet skjer det, mest sannsynlig kun en gang. Entusiasmen var stor, og vi bestemte oss for å gjøre dette til en familieferie. Lang historie kort, den ene etter den andre falt fra og vi bestemte oss for å ikke reise. Eventyret ble likevel for fristende for min bedre halvdel, så vi bestemte oss for en kombo i India med bryllup og ferie.

Så fra å være åtte, ble vi to. Avreisedagen kom, vi var tidlig oppe, spiste frokost og spaserte ned til flytoget. God stemning, rett og slett. Vi hadde sjekket inn kvelden før, så det som gjensto var drop-off for kofferten og sikkerhetskontrollen. Jeg gikk først og billett, pass og visa blir sjekket og alt er i orden. Jeg tuslet bort mot sikkerhetskontrollen og forventet at Aasmund skal komme rett etter, men det gjorde han ikke. Så jeg gikk tilbake og blir da møtt av en rasende ektemake. Den indiske ambassaden hadde byttet plass på to tall i pass nummeret, så de godkjente ikke hans visa.

Jeg kan skrive mye om Service-skrankens arrogante og slette oppførsel, men lar det bli med å fortelle at Aasmund ble nektet adgang på flyet. Klokken gikk og vi måtte ta et valg - og det ble til at jeg dro. Det som minutter tidligere var en fin greie, hadde snudd til å reise fra en frustrert og sinna mann, alene.

Vel om bord i flyet, veldig skuffet og forvirret, satt jeg med lukkede øyne, og der kom tanken. "Nå skal jeg dø, jeg er den utvalgte, this is it". Vi har jo alle hørt om historier om de som kommer for sent til flyet som styrter. Vi skulle dra alle sammen, vi skulle dra oss to, også ble det bare meg. Helt kald i hodet var jeg forsont med min skjebne, jeg var nesten glad for at jeg skulle "redde" familien og tenkte at de må ikke sørge. Jeg sendte melding til min BFF "Aasmund kom ikke med flyet. Hvis det er fordi dette flyet skal dette ned - kan jeg si at jeg elsker livet mitt og alle rundt med - hjerte - BFF Kari.

Helst seriøst en massiv innimegsjælopplevelse - flyet landet både i Frankfurt og Bengalore - og jeg var like hel. I ettertid har jeg tenkt at det er helt sant -  jeg elsker livet og det jeg er så heldig å fylle det med. Rikere enn det går det ikke an å bli.   

3 kommentarer

Nina

02.12.2016 kl.09:52

<3 fine du <3

Kari Setsaas

02.12.2016 kl.16:56

????Nina:

Pappa H

02.12.2016 kl.13:33

Håper turen ble fin og minneverdig. Har forøvrig sittet med samme følelse selv mange ganger. Dette er nok en følelse som kommer når man ikke selv har kontroll over kjøretøyet man sitter i. For tror aldri jeg selv har hatt den når jeg selv kjører bilen. (fly og tok sertifikat har jeg ikke så får ikke testet ut den teorien der).

Skriv en ny kommentar

Kari Setsaas

Kari Setsaas

52, Asker

Sosial entusiast som liker å harselere og reflekterer over livets viderverdigheter, spesielt når alt er på det travleste.

Kategorier

Arkiv