hits

#dengodenabo

Det er ikke særlig snilt, jeg vet det, men jeg synes liksom at naboen fortjente den parkeringsboten. Han som eier gata klarte ikke å snakke parkeringsvakten rundt og jeg frydet meg. Endelig litt likhet for loven, og payback for at han tror han kan heve seg over oss andre.

Det har faktisk vært stille på parkeringsfronten, men for et par uker siden var det ny lapp på frontruten på bilen - håndskreven sådan - men påpakning om at bilen min var parkert slik at den var til hinder for inn og utkjøring til hans garasje. Det er selvsagt bare tull, 80 % av bilen står foran eget bygg og ca 20 % står foran nabobygg, men fortsatt ikke til hinder. Han bør få seg en hobby, han må jo ha alvorlig fritids når han gidder å bruke så mye tid på å plage andre.

Da vi kom ut av gården lørdag morgen fikk jeg nesten hjertestans. Dobbeltparkert med min bil sto en politibil med blålys og en politimann - veldig flott riktig nok - sto på fortauet. Jeg har fått min dose tête a tête'er med politiet i år, så jeg tenkte " shit shit shit - nå har han flate meg ringt til politiet". Lettere handlingslammet rømte jeg åstedet og løp over på den andre siden av gaten. Min bedre halvdel oppførte seg derimot som en med verdens reneste samvittighet, og observerte situasjonen før han kom etter.

"Ja", sa jeg utålmodig i påvente av en reprimande, men han bare smilte. "Noen har klippet av skiltene på bilen til vår gode nabo" sa han. Da kjente jeg at frykt ble til lettelse og latter: "Da finnes det noe rettferd her i verden", tenkte jeg med håp om lang behandlingstid for å få nye skilter.

Så tenkte jeg at i dag blir en god dag.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kari Setsaas

Kari Setsaas

52, Asker

Sosial entusiast som liker å harselere og reflekterer over livets viderverdigheter, spesielt når alt er på det travleste.

Kategorier

Arkiv