hits

En titt i krystallkulen

Nyttår kommer alltid brått på, så i år tenkte at jeg skulle ta en liten smugtitt på årshoroskopet for 2013 slik at jeg kan gå forberedt inn i det nye året. Jeg er en værkvinne, og jeg er jo selvsagt glad for alle de gode egenskapene som følger dette stjerne tegnet. Det har faktisk kun god egenskaper - som for eksempel oppriktig, positiv, uavhengig,sexy, energisk, beslutsom og hurtig - står jo litt i kontrast til fisken stakkars som er både sensitiv og uforutsigbar eller løven som er både egoistisk og selvsentrert. Så stjernetegnet klager jeg ikke over.

Nok om det. Jeg leter meg frem til en seriøs spåside som  har både klassisk og kinesiske horoskoper og som tilbyr håndtolking via telepati.Dette blir utrolig spennende.

Jeg begynner å lese:"Du som er født i værens tegn kan vente deg et spennende og fremgangsrikt år. Det er viktig å ikke håvere da det er andre tegn det kanskje ikke går særlig bra med og her skal vi forklare foskjellen."

"Solen er i væren allerede fra midten av januar slik at venus krysser mars og dette vil gi en nærmest eksplosiv begynnelse på året. Er du singel vil sexlivet bare komme til deg via en uventet kontakt. Er du i et forhold bør du vente med å dra på ferie alene til mars for da har du bedre kontroll over dine handlinger". Ja, dette hørtes jo ihvertfall energisk ut, men særlig mye klokere ble jeg ikke så jeg leser videre. "Ved inngangen til april vil fullmånen påvirke ditt andre hus og den glossiske aksen byr på uventet god økonomi. Dette er tiden for å unne seg noe du aldri hadde trodd du ville kunne kjøpe:" Her snakker vi - her er noe jeg kan forberede meg på - jeg har alltid ønsket meg Audi TT - JOHO -I LIKE.. "Men er du i et forhold med en tvilling eller vekt - vil månen i det første huset forstyrre balansen mellom venus og mars - og de vil få tilsvarende økonomiske utfordringer de ikke er forberedt på". Helt typisk - min mann er tvilling - der røyk den muligheten.

"I juli eller august vil det være gunstig å bli gravid - da barnet vil få et ideelt fødselstidspunkt i skjæringspunktet mellom solvervsbris og pluto" - dette er skivebom - gravid står liksom ikke på agendaen. "Kardinalen før høstens måneder gir en arisk maskulinitet som vil komme godt med i karrieren - men kardinalens ildfullhet vil kunne bli noe sterk - så det krever en stor bevissthet rundt ens alfa egenskaper for ikke å skremme ens kolleger. Vær spesielt hensynsfull mot skytter, jomfruer og vannmenn da de er inne i en litt trist og krevende periode." Skal man liksom begynne å ta hensyn til det også nå - det vil vel være mer naturlig at de skal ta hensyn til oss værer - istedet for å subbe rundt og synes synd på seg selv - kan de vel glede seg over vår fremgang og fullkommenhet.

"Årets siste måned blir ildfull da mars igjen soler seg i månen og væren vil få akkurat det den vil som ellers i året". Dette er bra og dette kan jeg like. "Så året blir i sin helhet helt fantastisk for væren - spesielt de som er født tidlig i tegnet hvor energien til mars er som sterkest". Yes-yes-yes!

Takk horoskop - nå vet jeg at verden fortsatt liggende for mine føtter - og til alle mine værsøsken - du plikter å bruke det potensialet som ligger i fremtiden - for er man vær - så er man vær!


  

 

  -

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kari Setsaas

Kari Setsaas

52, Asker

Sosial entusiast som liker å harselere og reflekterer over livets viderverdigheter, spesielt når alt er på det travleste.

Kategorier

Arkiv